Къща за гости

КАСАПИТЕ

Къща за гости КАСАПИТЕ

ЗА НАС

Едно вълшебно място в сърцето на средна Стара планина, очароващо със своето спокойствие, чист въздух, запленяваща гледка и девствена природа.

Място, където можеш блажено да се отпуснеш в топлото външно джакузи под звуците на приятна музика без притеснение от недоволни съседи или да отпиеш глътка старо вино по време на задушевен разговор, обливан от меката топлина на уникалната камина.

Там, където във ведрото утро протягайки доволно ръце можеш да видиш някоя кошута да пасе зелена тревичка в големия двор.

Къща, в която може да бъде усетен несломимият дух на старите българи и живота им в хармония с природата.

Мястото, където сред зеленината на дърветата, пъстротата на цветята и жуженето на пчеличките да получиш жадуваното спокойствие от забързаното напрегнато ежедневие или да вдигаш цяла нощ наздравици с приятели по повод и без повод, окрилен от мелодията на любимата песен идваща от мощната музикална уредба.

Кухнята е напълно оборудвана за виртуозите в готвенето – фурна, котлони, съдомиялна, микровълнова, кафе машина, както и голяма външна скара на дървени въглища (барбекю).

Всяка спалня е с отделен вход, със собствена баня и тоалетна и удобни матраци.

Безброй са и възможностите за любителите на дълги разходки, дали сред тишината на буковите гори или край буйните води на река Росица изборът е Ваш.

Изобщо ако има места по света, за които човек би възкликнал – Това е раят на земята – то къща Касапите със сигурност е едно от тях…

Заповядайте да се насладите на пълноценна почивка зареждайки се така, както човек може само сред природата, оставайки с незабравими спомени с вашите близки и приятели.

Очакваме Ви !

Капацитет:11 гости
Двойни стаи:1
Тройни стаи:3
Интернет:+
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:+
Басейн:
АДРЕС

с.Кастел,общ.Севлиево

КОНТАКТИ